05 de juliol 2009

365 contes i relats de terror


Un apunt ràpid, de temporada. Avui, el bloc 365 contes (quina gran iniciativa!) publica un relat que vaig enviar fa uns dies. Es titula "La truita dels dijous" i espero que enllaceu cap aquell bloc per llegir-lo (els que no conegueu aquesta iniciativa, no us la podeu perdre).

Una segona part de l'apunt: Fa uns dies arribà a casa el llibre que han editat els companys blocaires de l'Hespèria a partir dels relats presentats al Concurs de microrelats de terror. Jo ja m'havia descarregat el pdf, però sempre fa patxoca tenir un exemplar en format llibre (format llibre petit, de fet ;)). El concurs el guanyà en Joan Pinyol, tal i com a es va publicar al web de l'Hespèria. Jo hi vaig participar amb aquests dos relats: Dolor al cementiri i La masmorra

9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ai, ai... jajaja he llegit ràpid el títol del teu post i he entès "365 contes de terror"... Després, en clicar-ho ja ho he entés!! :-))

Per cert, que ja fa estona que he llegit el teu MAGNÍFIC conte. Que sempre he dit que m'agrada molt com escrius i ara m'hi reitero... com ja he dit allí, m'ha emocionat i tot.

Espero que n'enviïs més, eh? Que jo ja n'he enviat QUATRE!! :-)) (De moment només n'han sortit dos, però els altres dos ja els té programats, un ben aviat i l'altre en unes setmanes)

kweilan ha dit...

Una magnífica iniciativa de la Bajoqueta!

Assumpta ha dit...

Per cert... com avui no tinc el cap gens centrat (el cervell bullit per la calor no és el millor estat per pensar), estic repassant totes les bestieses que he escrit i ara m'adono que no he dit res dels teus micro-relats jeje... que els he tornat a clicar i recordo haverlos llegit... No dic res per si algú no els coneix, però estan molt bé!! :-))

bajoqueta ha dit...

La veritat és que mos vas deixar a tots tristos amb la teua història ahir però ens va agradar com has vist :)

365 contes de terror?? Una gran idea jajaja.

Jo he estat llegint alguns dels microrelats, hi ha de genials!

Ma-Poc ha dit...

Assumpta: Moooltes gràcies pels comentaris al meu relat! jeje... 365 contes de terror fan por, no? Sobre el 365 contes (el de veritat) tinc intenció d'enviar més relats, però ja saps que sóc una mica més lent... (4!) :)

kweilan: Ja ho pots ben dir!

Assumpta: Gràcies de nou, jeje

bajoqueta:I tant! Hi ha microrelats molt bons que has van presentar al concurs. A veure si t'envio un altre conte pel bloc del 365... (potser de terror? :) )

Els del PiT ha dit...

Doncs haurem d'anar a veure què!
Sí són unes propostes interessants aquestes, sí.
:-)

bajoqueta ha dit...

Ma-poc, pot ser de terror, ja ho crec :)

Assumpta ha dit...

Ara ja CINC!!... Avui ha sortit el tercer i el quart i el cinquè (segons m'ha dit la "jefa") tardaran una mica més :-)

Espero llegir el teu segon relat... i si és de terror també m'agradarà :-) (no el llegiré de nit!!)

Ma-Poc ha dit...

Els del PiT: A veure què us sembla!

Bajoqueta: De terror, mmm... ho haurem de meditar!

Assumpta: 5???? Quina gran productivitat! Em trec el barret! Ara només cal esperar que es publiquin els que resten per poder llegir-los. Vaig a veure aquest tercer! :)

No sé si serà de terror... podria ser... de moment no és :).