08 de gener 2010

Regals de Reis 2010

Com cada any, els Reis han passat per casa i, entre d'altres coses, m'han deixat algun regal en forma de llibre. Aquest any han caigut:
  • Invisible de Paul Auster.
  • Tormenta de espadas de R.R. Martin (tercera part de Canción de hielo y fuego).
  • El nombre del viento de Patrick Rothfuss.
En principi, doncs, una quantitat de llibres més aviat petita i menor que l'any passat, però amb una novetat important i força interessant. A més dels llibres en format paper,  els Reis van perdre per casa un lector digital, concretament el famós Leqtor. Ben aviat exposaré al bloc les sensacions lectores que tingui amb aquest aparell. I és que el lector venia amb quatre llibres de regal que cal sumar als de paper:
  • Me'n vaig de Pepe Rubianes.
  • L'illa del tresor de Robert Louis Stevenson.
  • Animals tristos de Jordi Puntí.
  • Una imatge no val més que mil paraules de Jesús Tuson.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram, el trasto aquest és més barat del que pensava! Esperaré a veure les teves sensacions, com a lector expert, perquè jo, a priori, em declaro un ferm defensor del llibre amb paper, per les sensacions que desprèn, ja em passo prou estona davant d'una pantalla.

Per altra banda, el llibre de Patrick Rothfuss l'he comprat avui mateix (regal d'aniversari), i espero posar-m'hi ben aviat passant-lo per davant de la immensa llista que tinc en espera. Espero no equivocar-me.

Carme Rosanas ha dit...

Ja ens comentaràs els llibres i també les noves experiències lectores... ja tens feina per a uns quants dies! Ja veig que has tingut uns bons reis, ara et desitjo altre cop: Bon any!

òscar ha dit...

Com en Xexu, pensava que el preu era bastant superior.

Jo era dels que afirmava que cap suport substituiria al llibre tradicional. Però també deia que sols tindria mòbil per les urgències i, des de fa anys, les urgències em presenten unes factures mensuals que treuen el singlot.

assumpta ha dit...

Doncs ja ens relataràs les teves impresions amb aquest "leqtor".
També pensava que era menys econòmic, encara que per a la meva economia actual aquest preu no resulta de moment assequible. Seguirem de forma tradicional, poquet a poquet i bona lletra.
Que tinguis bones lectures i bon any, Ma-poc!
=)

estrip ha dit...

quins bons regals! Tu t'has portat molt bé, no?

Assumpta ha dit...

Jo, com la meva "tocaya" (com es diu en català?) per molt "econòmic" que sigui, els preus que he vist marxen totalment de qualsevol pressupost meu per a regals.

La travessa i la primitiva no em toquen mai... així que seguiré amb llibres de butxaca, posant un paperet entre els fulls que és més romàntic... ;-)

Bé... llibres de butxaca menys un, eh? que em van portar El Casalot de Dickens, la traducció al català!! que el miro i el veig com un tresor! :-))

Mireia ha dit...

Ja ens diràs que t'ha semblat. A mi em sap greu perdre'm les sensacions del llibre en paper, però sé que tard o d'hora acabaré caient.

bajoqueta ha dit...

Ai jo et robaria "Invisible" de Paul Auster :)

Ja ens contaràs com va l'aparatet.