20 d’abril 2009

El premi Dardos


Diumenge al vespre. Les despulles del sol encara s'albiren a l'horitzó amb forma de línia rogent. Fa un parell de dies que no em passaejo pel bloc. Hi ha, doncs, comentaris per respondre i visites a fer. Així que entro a fer una ullada a la meva casa virtual i hi trobo una invitació de l'-assumpta- que em convida a passar-la a veure a Des d'on neixen tots els somnis.

Allà, al seu bloc, hi trobo una sorpresa agradable: un cafè calent i un premi, el premi Dardos. Aquest premi, un dels molts que corren per la catosfera, destaca "la constància i saber fer de la persona que hi ha al darrere de cadascun d'aquests blocs, on cada nou post és com trobar-se amb un petit tresor de coneixements, d'empenta i d'entusiasme" segons ens explica ella mateixa. No cal dir que és un honor que també l'hagi concedit al Mots emblocats, que amb prou feines compta amb tres mesos de vida. A més, aquest és el primer premi que atorguen al bloc i això també em fa especial il·lusió. Després de rebre'l, convenientment vestit per l'ocasió, l'he col·locat a la prestatgeria del bloc (a baix a mà dreta) perquè faci goig i llueixi.

Pel que fa a la concessió del premi, sembla ser que no hi ha una normativa clara. Pel que he anat veient hi ha molts blocs que l'han rebut, així que es fa difícil concedir-lo de nou. Hauré d'investigar les possibilitats :)... D'entrada, però, qualssevol dels blocs que segueixo i on eventualment deixo comentaris (i que figuren a la barra lateral del bloc) es mereixerien ser premiats, ja que d'ells n'he après moltes coses. 

Moltes gràcies -assumpta-!!!!

5 comentaris:

Patrícia Montañés ha dit...

Moltíssimes felicitats per aquest premi! Ja és tot un premi haver-lo guanyat amb aquest bloc, que tu mateix dius que té tres mesos de vida. Felicitats!

Assumpta ha dit...

Un premi ben merescut!!! Enhorabona!!

Els del PiT ha dit...

Felicitats Ma-Poc!
En veure la llarga llista de premiats nosaltres també vam decidir repartir-lo a la brava entre seguidors i enllaçats (era massa feina per l'avi trobar algú que no el tingués ja...)
;-)

sargantana ha dit...

es normal que t'el donguesin...t'ho curres molt
felicitats!!

Ma-Poc ha dit...

Patricia: Moltes gràcies! El petit Mots emblocats sembla que ha nascut amb bon peu :)

Assumpta: Gràcies també ;)!

Els del PiT: Gràcies Sergi. Sí, la veritat és que es fa difícil repartir el premi, hehe... ja us vaig veure a la llista :).

Sargantana: Ostres, doncs moltes gràcies!!! ;)