24 d’agost 2010

Curs nou, vida nova

Recomençar. Després d’un silenci involuntari de cinc mesos només trencat per un petit apunt reivindicatiu, voldria recomençar el Mots emblocats. Sento haver desaparegut tant de temps de la catosfera així de sobte, però després de tornar del Japó, la feina se’m va multiplicar. Primer em deia a mi mateix, demà ja visitaràs els blocs preferits i saludaràs tothom, la setmana que ve ja escriuràs un apunt. Però el temps passa ràpid quan no en disposes gaire i una cosa portà a l’altra i al final han passat molts mesos. No és una excusa, però en cap moment tenia intenció de fer una aturada tan llarga al bloc i per això mai vaig escriure un apunt anunciant-la.

Ara, amb l’inici d’un nou curs i amb menys feina a l’horitzó, pot ser un bon moment per recomençar el bloc i tornar a visitar-vos amb assiduïtat. Doncs això, recomenço.

8 comentaris:

kweilan ha dit...

Benvingut!!!

Sergi ha dit...

Molt bona notícia! És bo de saber que de vegades les aturades són involuntàries perquè altres coses imperen, i sovint és abans el deure que el plaer. Esperem que no t'equivoquis i que ara gaudeixis d'una mica més de temps lliure. Bentornat.

sargantana ha dit...

molt be...sera agradable llegir-te de nou.

fins aviat dons...
una abraçada

zel ha dit...

Bona, molt bona notícia, me n'alegro! Ànims!

Mireia ha dit...

Hem esperat el que ha calgut, benretornat!!!

Mireia ha dit...

bentornat

Rita ha dit...

Bentornat a casa!

La veritat és que se t'enyorava... :-)

Ma-Poc ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. De mica en mica tornaré a ser per aquí i pels vostres blocs ;)!