20 d’agost 2009

Dinars literaris d'agost


Aquests dies d'agost, a la feina, quedem literalment quatre gats (bé, per ser més exactes i literals, dos). Durant l'any, molts dies anem a dinar junts uns quants companys de feina. Els àpats sempre discorren més ràpid si es té una bona conversa. Aquests dies, però, i a causa de la manca de companys de feina, estic tornant a experimentar un petit plaer (una felicitat petita que en dirien per algun bloc amic) que feia anys que no assaboria. Asseure's a la taula d'un restaurant per endrapar un menú de migdia i aprofitar l'estona per llegir. Llegir mentre dino, una activitat que no acostumo a realitzar en altres èpoques de l'any (la companyia es podria enfadar...). La novel·la que m'ha acompanyat a taula durant aquesta setmana ha estat La luz fantástica, una de les de Terry Pratchett. Què més es pot demanar? Potser... vacances? 

La imatge, tan suggerent, d'aquest apunt l'ha trobat Google aquí.

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

Jejeje va, va, admet que el meu "Sistema Viena" (Biblio-Teca) et va calar fons i ara ho fas tu també :-))

No fas vacances, Ma? Bé... imagina que aquests moments són "instants vacacionals" :-)

Té aire condicionat el restaurant?

estrip ha dit...

potser vacances, però vols dir? potser que la feina sempre sigui així de relaxant?

òscar ha dit...

posat a reivindicar, demana vacances, està clar. però aquests momentets de relax lector sigui dinant o esmorzant, al menys a mi, em posen d'un bon humor extraordinari. com ara mateix, llegint blocs i comentant mentre els de casa dormen com lirons.

Sergi ha dit...

Magnífic. Jo dic amén a la teva idea, també ho he fet alguns cops i m'encanta. Però en el meu cas ho feia més amb l'esmorzar, i també m'agrada portar-me el llibre si vaig a fer un cafè a algun lloc. Potser és que relaciono llegir i el cafè, ho trobo una combinació fantàstica.

Ma-Poc ha dit...

Assumpta: Ho admeto, ho admeto! La teva Biblio Teca fou la font d'inspiració ;)! Bromes a part, ara que ho has dit, hagués pogut anar al Viena a fer el Sistema Viena... I sobre l'aire del restaurant, i tant que n'hi havia! Com toca!

estrip: Sí que és cert que a l'agost la feina sol ser més tranquil·la, però les vacances són les vacances! :)

òscar: A mi també em posen de molt bon humor! I ja t'he fet cas amb això de les vacances. Pots llegir l'apunt següent per confirmar-ho, heheh ;)

Xexu: La combinació llegir i cafè és molt escaient. Jo també porto sempre un llibre a mà per a situacions com aquestes que comentes!