09 de gener 2009

Començar és el més difícil

Fa temps que segueixo una sèrie de blocs (tot i que encara no sóc habitual dels comentaris) i, de mica en mica, m'ha anat seduint la idea de crear-ne un. Així que, sense saber molt bé com, he acabat seguint els senzills passos de blogger per a crear aquest bloc. Encara és un misteri saber quin camí seguirà aquest projecte. Com assenyalo a l'encapçalament, segur que seran temes constants del bloc la literatura, la llengua i la lingüística. O sigui, les paraules. D'aquí el títol del bloc: de la mateixa manera que els mots encreuats són una sèrie de paraules que es creuen entre elles en un marc restringit de requadres, en aquest 'mots emblocats' parlarem de paraules que intentarem engabiar o embagular dins del bloc, però no per fer-les presoneres sinó just el contrari. Tinc algunes idees (encara un pèl difuses) que aniré desenvolupant durant els propers dies. A veure com va la cosa.

De moment tinc 0 lectors (xifra de rècord però habitual als inicis, suposo). Tanmateix, confio i espero que aquest fet canviï amb el pas dels... mesos (no s'ha de ser optimista en excés). Així, doncs, si algú llegeix aquesta primera entrada, sigui molt ben benvingut.

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

me n'alegro de tenir l'honor d'encetar els comentaris al teu blog. Et desitjo molta sort i que el blog et doni moltes satisfaccions.

Ma-Poc ha dit...

Moltes gràcies per la sort i pel primer comentari. Em fa especialment il·lusió començar el bloc i, a més, resulta que el primer comentari prové del blocaire del racó dalt del món que, últimament, és un dels meus blocs de capçalera.

Els del PiT ha dit...

Benvingut a la Catosfera!
Doncs ja tens tres seguidors des d'ara i acabes de començar... això sí és de rècord.
Bon camí...
Salut!

bajoqueta ha dit...

No te penses que això de tenir 0 lectors al principi és algo típic. Al cap d'un temps la xifra va pujant, bé ja ho has pogut comprovar :)