01 de maig 2009

Dormir amb Winona Ryder

Dormir amb Winona Ryder, d'Edgar Cantero, és un llibre que m'ha sorprès molt positivament. Explica la història d'un jove que anhela ser escriptor i que intenta escriure contes a partir de somnis que va tenint. En un d'aquests somnis té una idea reveladora i s'adona que la seva font d'inspiració és Winona Ryder. Llavors, inicia un viatge real i interior per tal de trobar la seva musa.

El llibre està molt ben teixit, conté un vocabulari ric i variat, ple de paraules interessants. A més, el ritme narratiu és constant i els personatges són força curiosos. Finalment, hi trobareu una bona dosis de referències cinèfiles i també un petit homenatge a Borges ja que la novel·la es basa en un dels seus contes.

En definitiva, una obra molt recomanable que us farà passar una bona estona.

13 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Ai que fa dies que no entro al teu blog :)
Osti pues a mi este llibre me va costar, i lo vaig deixar... no sé no me va agradar com estava escrit. M'alegro que a tu si que t'agradés :)

Mireia ha dit...

Hola, m'atreu que l'autor sigui un autor jove, així que l'apunto per llegir-lo. Gràcies per la recomanació

Assumpta ha dit...

No conec el llibre però diré que considero que la Winona Ryder és molt bonica :-)

Bromes a part, m'agrada molt quan llegeixo comentaris de llibres que són molt diferents. Per exemple, a tu (Ma-Poc) t'ha agradat i a la Bajoqueta no :-) i això ho trobo molt interessant.

He llegit molts comentaris del llibre aquell de "Els homes que no estimaven a les dones" i hi ha qui el posa pels núvols, hi ha qui el tira per terra i hi ha qui mig mig :-)

Els del PiT ha dit...

A mi se'm faria un xic farragós llegir somnis si no són amb l'Angelina...

La del Pitt?No avi, la carnissera de Quissapon!

Ben vist que hi hagi diversitat d'opinions, eh?

Anònim ha dit...

Me l'apunto a la llista, la referència a Borges m'ha decidit, a veure si un any d'aquests el llegeixo... Barcelona

Mireia ha dit...

No havia sentit anomenar mai l'autor ni el llibre, però no fa mala cara.

Carme Rosanas ha dit...

JO TAMPOC EL CONEIXIA, GRÀCIES!

kweilan ha dit...

Doncs jo tampoc l'he llegida ni en sabia res. Gràcies per la recomanació!!

Ma-Poc ha dit...

Bajoqueta: Hola ;)! A mi el llibre m'ha agradat. El més interessant d'això de publicar posts sobre llibres és veure aquesta diversitat d'opinions!

Mireia: Sí, es tracta d'un autor jove, un dels motius que em va fer triar el llibre!

Assumpta:haha, segur que molta gent subscriu això que dius de la Winona (protagonista i autors del llibre inclosos ) :). Sí, la diversitat d'oipinions és força enriquidora!

Els del Pit: haha! sí, és bo això que no tots coincidim amb tot!

Anònim/Barcelona: Crec que t'agradarà, si trobes algun forat per llegir-lo ;)

Mireia: Gens de mala cara! Jo tampoc coneixia l'autor abans de llegir el llibre.

Carme: de res, sempre va bé conèixer nous autors, oi?

kweilan: De res! No es tracta d'un llibre massa conegut, però és ben recomanable!

Patrícia Montañés ha dit...

Em recorda a un llibre que es diu Tant de bo fossis aqui de Francesc Miralles. Un home que també busca a una dona.. Una bonica història!

Ma-Poc ha dit...

Patrícia: Doncs no he llegit el llibre que comentes. Hauré de buscar-lo ;)!

piton ha dit...

Espere que em perdoni Edgar Cantero, si dic que es un trampos o millor dit un geni del marqueting, i li dic aixo per posar el nom de Winona Ryder, com a part del titol del llibre, es indecentment irresistible, sobre tot per a la gent de la meva generacio que varem creixer enamorats della". Endemes el llibre es un plagi, es una historia ben semblant a la que va escriure un noi de Catarroja (Valencia) Armand Company fa molts anys avanc amb "Viatge a Winona".Aquet noi ya EN L'ANY 1999 JA VA PUBLICAR UNA HIST�RIA SEMBLANT: Viatge a Winona. Editorial 3i4. ...ha ha ha ha

Ma-Poc ha dit...

piton: A partir de les primeres paraules del teu comentari, he trobat un bloc que també parlava d'aquest llibre i on ja apareixia aquesta coincidència amb el Viatge a Winona. He buscat informació sobre aquest últim llibre i sembla que hi ha força punts de contacte amb el d'Edgar Cantero. No en tenia ni idea de tot això...