10 de febrer 2009

Els troians i el panda

Els ordinadors, com les persones, també pateixen l'acció dels virus. Uns virus diferents però igual de destructius. A casa tenim un parell d'ordinadors: el que uso per escriure aquest bloc (i per treballar) i l'altre. Doncs bé, l'altre s'ha posat malalt. Sembla ser que té un virus amb un nom poc afortunat (metafòricament parlant). El Panda que tenim com a cap de seguretat de la màquina ens ha avisat que tenim un troià a casa. Però per molt que popularment es conegui amb aquest nom, a mi em sembla més aviat un grec. Un grec com els que van construir el cavall que els va servir per entrar a Troia. De fet seria això aquest virus: un cavall de Troia. Si de cas, els troians seriem nosaltres, que en paguem les conseqüències. 

El nostre panda és una mica diferent...

4 comentaris:

assumpta ha dit...

S'ha de vegilar molt. I per la informació que vaig recabant aquí i allà, no sembla pas que tots funcionin igual de bé.
Espero que ho puguis solventar ben aviat !!!

Joan Meléndez ha dit...

I si, a més, tens en compte la connotació sodomitzadora del grec... La teva reflexió és molt bona!

Els del PiT ha dit...

Penso que tens tota la raó, han de ser anomenats GRECS. (Jo n'estic patint un que ni és troià ni grec, és "GRESTROIER", he he he)
Afortunadament no ha afectat el que uses pel blog...
;-)

Ma-Poc ha dit...

Assumpta: gràcies, jo també espero poder netejar l'ordinador de grecs ben aviat.

Strany: Gràcies. Has descrit ben gràficament la sensació que experimentes quan t'adones que t'han assaltat d'aquesta manera...

Sergi: estem d'acord. Però has de tenir en compte que el teu Grestroier és molt més divertit... tot i que algun dia tingui ressaca :) I gràcies, també ;)